WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZO-WYBORCZE (01.06.2019)

Zarząd Rodzinnego Ogrodu Działkowego „ELEKTRON” w Szczakach zawiadamia, że w dniu 1.06.2019 r. (sobota) o godz. 8:30 I termin lub 9:00 II termin w OSiR Warszawa, ul. Polna 7a odbędzie się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze członków PZD – ROD „ELEKTRON” w Szczakach. Prawo uczestnictwa w walnym zebraniu mają wyłącznie członkowie PZD § 56 ust 2 Statutu. Składanie wniosków i głosowanie odbywa się wyłącznie osobiście (§ 14 ust.2 Statutu). Statut wyklucza zastępowanie członka PZD na walnym zebraniu przez pełnomocnika czy jakąkolwiek inną osobę.

W przypadku braku wymaganej frekwencji w pierwszym terminie ustala się drugi termin. Uchwały podjęte w drugim terminie są ważne i obowiązują wszystkich działkowiczów PZD-ROD „Elektron” bez względu na liczbę osób obecnych na zebraniu.

Materiały sprawozdawcze dostępne są do wglądu w dniach od 24 i 25 maja 2019 roku w godzinach od 8:30 do 13:30 w Domu Działkowca ROD Elektron, ul Mrokowska 84, Szczaki.

PEŁNY TEKST ZAWIADOMIENIA (pdf).

Oraz Stanowisko Krajowego Zarządu Polskiego Związku Działkowców w sprawie fotografowania materiałów sprawozdawczych (pdf).